Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Manaoga maketi mo sini uamea sputtering mo le alamanuia fa'aaliga laupapa mafolafola

Thin-film transistor LCD panels o le taimi nei o le tekinolosi faʻaaliga faʻaaliga masani, ma uamea sputtering sini o se tasi o mea e sili ona taua i le gaosiga process.I le taimi nei, o le uʻamea sputtering sini faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai le manaʻoga sili. mo ituaiga e fa o sini e pei o le alumini, kopa, molybdenum ma molybdenum niobium alloy.Next, Tuu atu i le faatonu o Beijing Rich kamupani faailoa atu le manaoga maketi mo uamea sputtering sini i le alamanuia faʻaaliga mafolafola.

https://www.rsmtarget.com/

  一, Aluminisini:

I le taimi nei, o faʻamoemoega alumini mo le fale LCD fale gaosi oloa e tele lava ina pulea e pisinisi faʻatupeina Iapani.I tulaga o kamupani mai fafo: Aifaco Electronic Materials Co., Ltd. o loʻo nofoia e tusa ma le 50% o le maketi i totonu o le atunuʻu. Lona lua, o le Sumitomo Chemical foi o loʻo i ai se vaega o le maketi.I le tulaga o Aiga: Jiangfeng Electronics na amata ona faʻalavelave i le alumini faʻatatau ile 2013, ma ua tuʻuina atu i le tele o mea, ma o se atinaʻe taʻutaʻua o sini alumini fale. gaosiga alumini maualuga-mama .

二, fa'atatau apamemea

Mai le tulaga o le atinaʻeina o le sputtering process, o le aofaʻi o manaʻoga mo sini kopa ua faasolosolo malie ona faʻateleina, faatasi ai ma le mea moni o le maketi maketi o le fale LCD alamanuia ua faʻalauteleina i tausaga talu ai, o le mea lea, o le manaʻoga mo sini apamemea i le laulau mafolafola. faʻaalia pisinisi o le a faʻaauau pea ona faʻaalia se tulaga maualuga:

三 、Wide-band molybdenum sini

E tusa ai ma pisinisi mai fafo: o pisinisi mai fafo e pei o Panshi ma Shitaike o loʻo faʻatautaia le maketi molybdenum molybdenum.Aiga: E oʻo atu i le faaiuga o le 2018, o le faʻaogaina o faʻamoemoega molybdenum lautele ua faʻaaogaina i le gaosiga o faʻaaliga tioata vai.

四, molybdenum - columbium-10 fa'amea fa'ameamea

Molybdenum-niobium-10 uʻamea o se isi mea taua mo le diffusion pa pupuni o transistors manifinifi-ata, ma lona maketi manaoga faamoemoega e sili atu. Ae peitai, ona o le eseesega tele i le coefficients diffusion soofaatasi o atoms molybdenum ma atoms niobium, le tulaga o vaega niobium ina ua mavae le vevela maualuga sintering o le a maua ai pu tetele, ma le sintering density e faigata ona faateleina. I le faaopoopo atu, o le faasalalauina atoa o atoms molybdenum ma atoms niobium o le a fausia ai se vaifofo malosi malosi faamalosia, e mafua ai le faaleagaina o latou faatinoga calendering.Ae ui i lea, o Xi'an Ruiflair Tungsten Molybdenum Co., Ltd., o se lala o Western Metal Materials Co., Ltd., e galulue faatasi ma AIFACO Electronic Materials (Suzhou) Co., Ltd. Ina ua maeʻa le tele o suʻega, o le okesene o loʻo i lalo ole 1000 × 101 ua manuia taʻavale i fafo i le 2017, ma le density ua oʻo i le 99. 3% Mo-Nb alloy avanoa.


Taimi meli: Apr-18-2022