Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le a le faʻaaogaina o alamanuia o mea faʻapipiʻi titanium alloy

Sputtering titanium alloy target ma titanium metal e aofia ai le titanium, o lea o le faʻamatalaga e tutusa lava, ae o le eseesega i le va o le lua e masani lava ona taoto i le sputtering titanium alloy target e faia i le uʻamea titanium e ala i le tele o auala, ma o le titanium e tupu i le natura o se titanium ore.Titanium alloy targets e mafai ona faʻaaogaina lautele i le tele o vaega o galuega, O le taimi nei o le tusitala o Beijing richmat o loʻo aoteleina le tele o faʻamaufaʻailoga masani titanium i le tulaga o le faʻaogaina o le tulaga e tuʻuina mai ai ia i tatou se faʻamatalaga auiliili.
;https://www.rsmtarget.com/                                               
一、Ti sini mo matagaluega tu'ufa'atasi
O manaʻoga mo le faʻafefeina o faʻamaufaʻailoga o le titanium e eseese i le va o taʻavale e le faʻapipiʻi ma faʻatasi.I se tulaga lautele, o fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia o loʻo i ai le maualuga o manaʻoga mo faʻamaumauga faʻapipiʻi, e pei o le maualuga o le mama, laʻititi laʻititi o fatu ma sili atu le saʻo saʻo fua faʻatatau. taamilosaga, e faʻaalia ai o faʻaoga eseese o manaʻoga faʻatatau titanium e matua ese lava.
二、Ti sini mo fa'aaliga laulau mafolafola
O sini fa'aoga titanium o lo'o fa'aaogaina i fa'aaliga mafolafola e aofia ai le fa'aaliga tioata vai, fa'aaliga plasma, fa'aaliga electroluminescence ma fa'aaliga fa'asalalau fanua. O le ata manifinifi o le fa'aaliga fa'asalalau o lo'o fa'afefeteina le faiga o le auala, Al, Cu, Ti ma Mo o le fa'ailoga muamua o le u'amea mo le laulau mafolafola. faʻaaliga.O le mama o faʻamaufaʻailoga titanium mo faʻaaliga laulau mafolafola e masani ona sili atu nai lo le 99.9%.
三、Ti sini mo mea teuteu
O le maualuga o le mama o le titanium alloy target mea e sili ona lelei le faʻafefe o le ea, o le faʻaaogaina umi i le ea e le suia le lanu, e faʻamautinoa ai le lanu muamua o le titanium ma le faʻafesoʻotaʻi tagata e le o se maʻi ma isi uiga lelei.O le mea lea, e mafai foi ona faʻaaogaina le titanium mama maualuga e fai ma mea teuteu, i tausaga talu ai nei, e pei o taulima, matamata ma tioata ma isi mea teuteu ma le mama titanium ua oʻo i le 5N tulaga.
四、Ti sini mo le ultra-maualuga vacuum faiga pamu
I le avea ai o se uʻamea faʻamalosi, e mafai e le titanium ona tali atu i le tele o elemene ma faʻafefiloi i le vevela maualuga.O le maualuga o le mama o le titanium alloy target o loʻo i ai se malosi faʻapipiʻi malosi mo kasa malosi (e pei o le O2, N2, CO, CO2, vai vai i luga aʻe o le 650 ° C), ma o le ata Ti evaporating i luga o le puipui pamu e mafai ona fausia ai se luga ma le maualuga o le adsorption performance. .O lenei meatotino e faʻaaogaina tele ai Ti e avea o se getter i ultra-high vacuum gas extraction system.If faʻaaogaina e faʻaleleia ai le pamu, sputtering ion pump, ma isi, e mafai ona faia le mamafa sili o le faʻaogaina o le pamu ion sputtering e maualalo ifo i le 10-9PA


Taimi meli: Apr-25-2022