Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

o a mea e a'afia ai le tulaga lelei

  Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi faʻapisinisi, o le maualuga o faʻamoemoega e manaʻomia mo le gaosiga o fale gaosi oloa o loʻo faʻatupulaʻia ma maualuga atu, ona o le lelei o sini e aʻafia tonu ai le faʻatinoina o ata tifaga magnetron sputtering.I aso nei, e masani ona manaʻo le aufaipisinisi e faʻaoga faʻamaualuga maualuga faʻatasi ai ma le faʻavasegaina o le tuʻufaʻatasiga mo le faʻapipiʻiina o le ufiufi pe a faʻatau faʻamoemoega, ina ia faʻaitiitia ai le tele o suʻiina o sini ma faʻaleleia atili le lelei o lapisi sputtering. pulea le tulaga lelei o le sini.Now ia faatonu o BeijingRichmatave oe e malamalama po o a mea e aafia ai le lelei o le sini.

https://www.rsmtarget.com

1Le a'afiaga o fa'asologa fa'agasologa i le lelei o le fa'amoemoe

Fa'asologa o fa'agasologa e masani lava ona aofia ai le fa'amalo o le malulu, le saoasaoa o le fa'aosoina ma le saoasaoa o le demolding ma isi fa'amau.A oʻo ina malulu le sini, o le mamafa o le a aʻafia saʻo ai le lelei o le faʻaoga avanoa;O le saoasaoa o le mamafa o loʻo i ai se aafiaga tele i luga o le faʻapipiʻiina o le avanoa, ma o le tulaga muamua pe a faʻatumu le paʻu i totonu o le leaga leaga o se tulaga lax, lea e tele pores ma kasa, ma o le lafoaia o kasa e manaʻomia se vaitaimi. taimi.

2O leA'afiaga ole limu ile tulaga lelei

O lo'o iai fo'i se fa'aa'afiaga a le limu i le fa'atupuina o le avanoa fa'atatau.O mea taua e aʻafia ai e aofia ai le faʻamaeʻaina o le pito i totonu o le limu, le va i le va o le tuʻi ma le gaʻo, ma isi pe a tele tele le va, o le a tupu le paʻu ma le paʻu o le paʻu, lea o le a faʻaitiitia ai le mamafa o le. le avanoa maualalo, ma tulaga lelei e pei o le pa'u pito i le taimi o le demoulding. 

3Le a'afiaga o mea e susū mea i luga ole tulaga lelei ole fa'amoemoe

  O le susu o loʻo i totonu o le paʻu o le mea faʻatatau e tutusa ma le aʻafiaga o le lubricant, ma o lona i ai e mafai ona faʻaitiitia ai le feteʻenaʻiga i le va o vaega, lea e faʻaogaina i le faʻaogaina lelei o le mamafa o le malulu, ma e faʻamalosia foi le solosolo ma toe fetuunaiga i le va o vaega o le pauta.Ae peita'i, a la'ititi tele pe tele fo'i le vai, o le a a'afia ai le lelei o le fa'amoemoe.

Afai o le vai i totonu o le paʻu o le ITO e itiiti ifo i le 2%, o le avanoa o faʻafitauli lelei e pei o le gau o le pito ma le delamination o mea faʻatatau o le a matua faateleina pe a tutusa isi tulaga e pei o le malulu o le mamafa ma le fusifusia. anotusi i totonu o le pauta ITO e sili atu nai lo le 10%, i lalo o le mamafa tutusa malulu omiga, mea e fusifusia ma isi tulaga, e ui lava o le paʻu paʻu paʻu ma toe faʻaleleia atili faigofie, o le vai e alu ese mai totonu o le paʻu, lea o le a mafua ai le faʻafitauli o le pa'ū. pito fa'ata'amilo i le avanoa o mea fa'atatau.O fa'ai'uga o lo'o fa'aalia ai pe a o'o i le va o le 3% ma le 6% le vai o le pauta, e fa'atonutonu lelei le lelei o le avanoa.

4A'afiaga o mea fa'apipi'i i le tulaga lelei

  Ole aofa'i ole fa'amau fa'apipi'i e iai sona a'afiaga tele ile lelei ole mea fa'atatau.A oʻo i lalo ifo o le 1% le aofaʻi o le tuʻufaʻatasia, o le a iai se faʻafitauli matuia tele o le faʻaogaina o le avanoa, i le taimi nei, e le o faʻaalia le aʻafiaga o le fusifusia, ma e itiiti sona aʻafiaga i le faʻaleleia atili o le malosi o le faʻaoga avanoa. o le faʻaopoopoga o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi i le 2% ma le 3%, o le malosi o le mea faʻatatau e faʻaleleia, ma o le faʻafitauli lelei o mea faʻatatau e faʻaititia tele.Ae ui i lea, pe a faʻapipiʻiina le mea faʻapipiʻi i le 4%, e ui lava o le faʻafitauli lelei o le malulu-oomi avanoa o le mea faʻatatau e mou atu, o le mea faʻatatau i nisi taimi e delaminate i le faagasologa o le demolding mulimuli ane.


Taimi meli: Apr-22-2022