Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Aafiaga ole Metal Molybdenum Target i luga ole telefoni feaveai LCD

I aso nei, mtelefoni feavea'i ua avea ma mea e sili ona taua mo tagata lautele, ma ua fa'ateleina fa'aaliga telefoni feavea'i.Fuafuaga mata atoa ma mamanu pupuni laiti o se laasaga taua i le faia telefoni feaveai LCD.E te iloa po'o le a lea— Fa'apipi'i: fa'aoga le masini fa'agata maneta e fa'aoso ai le molybdenum u'amea mai le molybdenum taula'i ile tioata tioata vai.O iinei eelou,lenei tusiga o le a avatu ia te oe se folasaga patino.

 https://www.rsmtarget.com/

Sputtering, e avea o se auala faʻapitoa mo le sauniaina o faʻamatalaga ata tifaga manifinifi, e lua uiga o le "maualalo maualuga" ma le "maualalo vevela".E faʻaaogaina ai ion na gaosia e le puna o le ion e faʻavaveina ai le faʻapipiʻiina ma le tuʻufaʻatasia o le tafe o le ion i luga o le vacuum, faʻafefe i luga o le malo, ma faʻafeiloaʻi e le ion le malosi o le kinetic ma atoms i luga o le malo, ina ia mafai ai e atoms i luga o le malo. luga tu'u le fa'amoemoe ma teu i luga o le mea'ai, ona fai lea o se ata nano (po'o micron).O le atigi malo o faʻamatalaga o ata manifinifi na teuina e ala i le sputtering, lea e taʻua o le sputtering target.

I totonu o mea tau eletise, molybdenum sputtering sini e masani ona faʻaaogaina mo faʻaaliga mafolafola, electrodes ma mea faʻapipiʻi o sela manifinifi ata tifaga, ma mea pa puipui o semiconductor.

O nei mea e faʻavae i luga o le maualuga o le faʻafefeteina, maualuga le amio, maualalo le faʻalavelave faʻapitoa, lelei le faʻafefeteina ma le lelei o le puipuiga o le siosiomaga o le molybdenum.

I le taimi muamua, o faʻamatalaga uaea o faʻaaliga faʻapipiʻi faʻapipiʻi e masani lava o le chromium, ae faʻatasi ai ma le tele-tele ma le maualuga-saʻo o le faʻaaliga laulau faʻasalalau, faʻamatalaga laʻititi nai lo impedance e sili atu ma sili atu ona manaʻomia.E le gata i lea, o le puipuiga o le siosiomaga o se iloiloga tatau foi.Molybdenum o loʻo i ai le avanoa e faʻapea o le faʻalavelave faʻapitoa ma le faʻamamafa ata tifaga e naʻo le 1 / 2 o le chromium, ma e leai se faʻafitauli o le faʻaleagaina o le siosiomaga, o lea ua avea ai ma se tasi o mea e faʻaogaina ai le sputtering mo le faʻaalia o le laulau mafolafola.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le molybdenum i vaega LCD e mafai ona faʻaleleia atili galuega a le LCD i le susulu, faʻatusatusa, lanu ma le ola tautua.TFT-LCD o se tasi o talosaga sili ona taua o le molybdenum sputtering taulaiga i fale mafolafola faʻaaliga alamanuia.

O suʻesuʻega maketi o loʻo faʻaalia ai o nai tausaga o lumanaʻi o le a avea ma tumutumu o le atinaʻeina o le LCD, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga e tusa ma le 30%.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le LCD, o le faʻaaogaina o le LCD sputtering target o loʻo faʻatupulaia vave, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga e tusa ma le 20%.

I le faʻaopoopoga i le galuega faʻaalia o le laulau mafolafola, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o galuega fou malosi, o le faʻaogaina o le molybdenum sputtering taulaʻi i le manifinifi-film solar photovoltaic cell ua faateleina foi.

O le molybdenum sputtering target e tele lava sputtered e fausia ai le electrode layer o CIGS (copper indium gallium seleni) maa ata tifaga manifinifi.Mo o loʻo i le pito i lalo o le solar cell.E pei o le paʻi tua o le solar cell, o loʻo i ai se sao taua tele i le nucleation, tuputupu aʻe ma faʻamatalaga o tioata manifinifi ata CIGS.


Taimi meli: Me-10-2022