Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Lipoti a le Global Titanium Alloys Market 2023: Fa'ateleina le Manaoga mo Titanium Alloys

O le maketi o le titanium alloy a le lalolagi e faʻamoemoe e tupu i le CAGR e sili atu i le 7% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
I se taimi puʻupuʻu, o le tuputupu aʻe o maketi e masani lava ona faʻatupuina e le faʻateleina o le faʻaogaina o titanium alloys i le aerospace industry ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo titanium alloys e sui ai le uamea ma le alumini i taavale a le militeri.
I le isi itu, o le maualuga o le gaioiga o le alo e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa i le gaosiga.O lenei mea e fa'amoemoe e i ai se aafiaga fa'afefe i luga o le maketi.
E le gata i lea, o le atinaʻeina o oloa fou e ono avea ma avanoa mo le maketi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O Saina e pulea le maketi a Asia Pasefika ma e faʻamoemoe e faʻatumauina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O lenei pule'aga e mafua ona o le fa'atupula'ia o mana'oga i vaila'au, fa'atekonolosi aerospace, ta'avale, falema'i ma le si'osi'omaga.
O le Titanium o se tasi o mea sili ona taua mo le alamanuia aerospace.Titanium alloys o lo'o umia le tele o sea maketi i le aerospace raw material market, soso'o ma alumini alumini.
Tuuina atu le mamafa o mea mata, titanium alloy o le lona tolu sili ona taua mea mata i totonu o le alamanuia aerospace.E tusa ma le 75% o le maualuga o le omomi titanium o loʻo faʻaaogaina i le alamanuia aerospace.E fa'aaogaina i afi va'alele, lau, 'au ma fausaga va'alele (fa'ato'aga, fa'amau ma spars).
E le gata i lea, o le titanium alloys e mafai ona faʻaogaina i le vevela vevela e amata mai i lalo-zero e oʻo atu i le 600 tikeri Celsius, ma faʻatauaina mo mataupu afi afi ma isi faʻaoga.Ona o lo latou malosi maualuga ma maualalo le mamafa, e lelei mo le faʻaaogaina i gliders.O le u'amea Ti-6Al-4V e masani ona faʻaaogaina i le vaalele vaalele.
       


Taimi meli: Aukuso-10-2023