Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Rich Special Materials Co.,LTD e fa'asoa O a mea e mana'omia mo le fa'atinoga o mea fa'atatau

O le fa'aogaina lautele o mea fa'atatau i matata eseese e fa'atupuina ai le mana'oga mo mea fa'atatau i le maualuga ma le maualuga.O mea nei O le a tatou faailoa puupuu atu oe o le a le mea e mana'omia muamua o le fa'amoemoe, hoping e fesoasoani ia te oe.

 https://www.rsmtarget.com/

Mama: O le mama o se tasi lea o faʻailoga autu o le faʻamoemoega, aua o le mama o le faʻamoemoe e iai se aafiaga tele i le gaioiga o le ata.Ae i le faʻatinoga, o le mama o mea faʻatatau e le tutusa.Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le microelectronics profession, O le tele o le silicon wafer ua atiaʻe mai le 6 ", 8" i le 12 ", ma o le lautele o le uaea ua faʻaitiitia mai le 0.5um i le 0.25um, 0.18um ma e oʻo lava i le 0.13um.O le taimi lava e 99.995% o le mama faʻamoemoe e mafai ona ausia manaoga faʻatekonolosi ole 0.35UMIC.O le sauniuniga o le laina 0.18um e manaʻomia ai le 99.999% poʻo le 99.9999% mama o mea faʻatatau.

Density: Ina ia faʻaitiitia le porosity i totonu o le faʻamoemoega mautu ma faʻaleleia le gaioiga o le sputtering film, o le sini e masani ona manaʻomia e maua ai se maualuga maualuga.O le maualuga o le sini e a'afia ai e le gata i le fua o le sputtering ae fa'apea fo'i le eletise ma mea fa'apitoa o ata.O le maualuga o le maualuga o le taulaiga, o le sili atu foi lea o le gaioiga o le ata. E le gata i lea, o le mamafa ma le malosi o mea faʻatatau na faʻateleina ina ia sili atu ona mafai ona tatalia le vevela vevela i le taimi o le sputtering.O le mafiafia o se tasi lea o fa'ailoga taua o mea e fa'atatau i ai.

  mea le mama: le mama i totonu o le sini mautu ma le okesene ma le vai ausa i totonu o pores o puna muamua ia o le filogia o ata faʻaputuina. O mea faʻapipiʻi eseese mo faʻamoemoega eseese e iai manaʻoga eseese mo mea le mama eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, alumini mama ma alumini faʻapipiʻi faʻaogaina i totonu o le semiconductor alamanuia e iai manaʻoga faʻapitoa mo mea uʻamea alkali ma elemene elemene elemene.


Taimi meli: Iuni-06-2022